GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Devil May Cry 5 are singura ediție Deluxe care își merită prețul

În lunga istorie a edițiilor felurite ale jocurilor video s-au încercat numeroase lucruri pentru a convinge jucătorul să plătească în plus. În ultimii ani s-a pus un accent mare pe DLC inclus într-o ediție specială, DLC ce semăna mai mult a chestie smulsă din joc cu un an înainte de lansare. Dar cel mai des se apelează la confuzie, fiindcă este eficientă.

Devil May Cry 5 se abate de la acest standard, deoarece ediția sa Deluxe include ceva neașteptat, oarecum stupid, dar 100% original și excelent. Această ediție a jocului include secvențe cinematice care în loc să fie făcute folosind CGI sunt de la repetițiile cu oameni în carne, oase și recuzită foarte ieftină a scenelor respective.

Puteți vedea mai jos o mostră a scenelor respective.

Găsiți varianta Deluxe pe Steam,la un preț de puțin peste 70 de euro. Știu, este cam mult, dar măcar nu include finalul jocului ca DLC ce de altfel ar trebui cumpărat separat, sau cine mai știe ce altă născocire a unui departament semi-malefic de marketing.

Devil May Cry 5 ar trebui să își facă apariția astăzi, și vă permite să continuați aventura lui Dante și a celorlalți ciudați purtători de curele unde nu ar trebui să fie curele, în lupta lor împotriva iadului, a plictiselii și a așezatului pe un scaun ca un om normal. (Fanii de DMC vor înțelge)

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button