GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Devil May Cry 5, al doilea în topul lansărilor pe PC pentru Capcom

Capcom își continuă seria de succese pe PC cu Devil May Cry 5, un joc de actiune plin de stil lansat pe data de 8 martie. Apreciat de critici și jucători în egală măsură, titlul a fost catapultat în topul celor mai bune lansări ale companiei pe PC, fiind apreciat ca unul dintre cele mai bune din serie.

Potrivit site-ului SteamCharts, care analizează popularitatea jocurilor pe platforma Steam, Devil May Cry 5 înregistra zilele trecute un vârf de aproape 90.000 de jucători simultani. Este un număr care face din el vicecampion Capcom pe o platformă unde cel mai popular titlu al publisherului japonez rămâne fenomenul Monster Hunter: World, cu un nivel record de 329.333 de jucători simultani. Pe locul al treilea în topul companiei se află Resident Evil 2, cu un maxim de 74.024 de jucători.

De remarcat că datele sunt valabile doar pentru versiunile de PC ale jocurilor, disponibile la timpul actual doar pe plaftorma Steam. În rest, deși Devil May Cry 5 este, asemenea celorlalte jocuri recente Capcom, disponibil pe Xbox One și PlayStation 4, datele din vânzările de pe console sunt rareori făcute publice.

Ținând cont însă de succesul pe care îl are Devil May Cry 5, care se bucură de 87 rating pe metacritic și 92% aprecieri pe Steam după mai bine de 5.500 de voturi, este de presupus că a avut o lansare foarte bună și pe cele două console.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button