MORE

Dev Labs 2015 – Conferinta online gratuita despre limbajul de programare Java pe 23 Mai!

Pe 23 Mai, Luxoft Training si Soft Labs vor organiza Dev Labs 2015, o conferinta online in limba engleza pe subiecte legate de limbajul de programare Java.

Conferintele Dev Labs sunt organizate de Luxoft Training de peste 3 ani si se adreseaza tuturor celor implicati in dezvoltarea de software: programatori, arhitecti software, administratori de baze de date precum si persoanelor implicate in coordonarea si implementarea sistemelor de informatii. Pana acum intre 3000 si 5000 de persoane au luat parte in fiecare an in cadrul conferintelor Dev Labs.

Obiectivul conferintei Dev Labs 2015 este acela de a discuta despre utilizarea Java in dezvoltarea programelor de software si de a impartasi sfaturi si strategii pentru rezolvarea celor mai importante provocari asociate acestui limbaj.

Conferinta va contine 3 sesiuni facilitate de experti cu experienta in proiecte complexe de implementare si dezvoltare de software si fiecare prezentare va fi urmata de o sesiune de Q&A unde participantii pot afla mai multe despre subiectele care ii pasioneaza.

Cele 3 sesiuni din cadrul Dev Labs 2015 au urmatoarele tematici:

  • Financial Data Integration – prezentarea se va concentra pe integrarea datelor si arhitecturi de integrare de date precum si utilizarea Apache Camel pentru transformarea datelor in cadrul aplicatiilor.
  • Using Spring 4 and AngularJS to develop web applications based on REST architecture – in cadrul acestei prezentari vom discuta despre dezvoltarea aplicatiilor pe baza RESTful API, utilizand Spring MVC si AngularJS. Participantii vor invata cum sa construiasca o aplicatie care interactioneaza cu serverele utilizand tehnologia AJAX si REST.
  • From Bytecode to Native Code in HotSpot JVM – ce este Bytecode si fluxul de lucru cu Bytecode (Interpreter si JIT Compiler). Prezentarea va contine si un studiu de caz pe Java (Tiered JIT Compilation si Interpreted mode).

Participarea in cadrul conferintei Dev Labs 2015 este gratuita. Pentru mai multe detalii legate de prezentari, facilitatori si cerintele tehnice pentru participare va invitam sa accesati websiteul conferintei.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button