Gaming

Deus Ex: Revision – Originalul devine mai…grafic!

Deus Ex este unul dintre acele jocuri care au schimbat modul in care privim un shooter sau un RPG. La data aparitiei introducea elemente de RPG, Stealth, moralitate si multe altele, intr-un joc care reprezinta si astazi un etalon de asa da pentru multi gameri si critici.  Deus Ex nu este doar joc bun, ci un clasic al industriei jocurilor video. Pacat ca nu a imbatranit prea bine, multe dintre problemele motorului facand din acesta, cel putin dupa standardele actuale, un joc urat. Lucru pe care o echipa de moderi s-a gandit sa-l remedieze.

Deus Ex: Revision este un proiect ambitios al unei echipe care si-a pus in minte sa stoarca tot ceea ce se poate din motorul grafic al jocului, updatand grafica, lumina, adaugand o coloana sonora noua si alte cateva elemente majore pentru a schimba experienta de joc.

Echipa a combinat pe langa „update-urile” proprii si o serie de moduri populare, rezultatul fiind un motiv excelent pentru a incerca jocul, sau revizita. Modul il gasiti mai jos, alaturi de un video trailer al „schimbarilor” oferite de acesta.

Deus Ex: Revision Site


Engineering Revision – Mod DB

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button