MORE

Deus Ex Mankind Divided va intarzia

Eidos Montreal si Square Enix anunta ca nu veti mai putea sa jucati Deus Ex Mankind Divided la inceputul anului viitor, deoarece jocul a fost amanat.

Si cand va fi lansat? Printr-o coincidenta amuzanta, Mankind Divided va fi lansat exact la 5 ani dupa Human Revolution, in aceeasi zi de 23 august.

Amanarea cu siguranta va dezamagi cativa oameni care isi rezervasera cateva zile in februarie pentru a juca noul Deus Ex, dar avand in vedere cat de pustiu este de obicei august in termeni de lansari, mutarea jocului atunci va fi benefica pentru toata lumea. Poate nu pe cei care au o aerisire foarte slaba la PC-uri si componente care tind sa se topeasca la 100 de grade, care daca nu ma insel era temperatura aproximativa de anul acesta din luna august.

Imaginati-va doar cat de bun ar putea fi jocul atunci cand studioul are la dispozitie luni intregi in plus pentru a putea elimina numeroasele probleme de ordin tehnic, cele care apar mereu in jocurile excesiv de masive, cu multe componente si cai prin care pot fi parcurse.

In Mankind Divided, Adam Jensen va incerca sa isi rascumpere pacatele de acum 5 ani, cand a incercat sa previna descinerea in haos a civilizatiei, dar a esuat.

[Eidos Montreal]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button