MORE

Deus Ex Mankind Divided va avea un final mai interesant

Ultimul joc al seriei Deus Ex a fost criticat intr-o anumita masura pentru faptul ca avea un final destul de constrans. Doar ceea ce faceai in ultima misiune decidea finalul, facand deciziile anterioare oarecum irelevante. Cu Mankind Divided, Eidos Montreal va repara asta.

Conform lui Olivier Proulx, producer al proiectului, a declarat ca abordarea din noul Deus Ex va fi diferita. In loc sa ti se dea o alegere exact la finalul povestii, care sa determine care va fi concluzia jocului, sfarsitul lui Mankind Divided va fi cladit treptat, pe parcursul intregului narativ.

Ultimul nivel tot va fi mecanismul principal prin care toate deciziile sunt transformate intr-un final concret, insa nu intr-un mod la fel de abrupt. Deciziile vor fi rasfirate pe parcursul acelui nivel, in loc sa fie ingramadite toate la final, si reduse la apasarea unui buton.

Nu s-a specificat cate finaluri posibile va avea Deus Ex Mankind Divided, sau daca de aceasta data mai mult de unul va fi canonic. In cazul in care nu vor sa rescrie istoria primului Deus Ex, atunci aceste finaluri ar cam trebui sa duca spre aventura lui JC Denton.

Chiar daca Human Revolution avea patru finaluri diferite, avand in vedere ca are o continuare directa, numai unul poate fi corect, unul care nu este tocmai 100% in concordanta cu premiza de la care incepe Mankind Divided.

[PCGamesN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button