Gaming

Deus Ex: Mankind Divided strica povestea jocului… cu un gameplay trailer!

Deus Ex: Mankind Divided  – anuntat in urma cu ceva timp, a primit un trailer de 25 de minute in cadrul evenimentului Electronic Entertainment Expo, sau E3 mai pe scurt, doar ca acesta a reusit… sa strice o parte din poveste! Din greseala, din neatentie, se pare ca trailer-ul de 25 de minute contine o parte din poveste destul de importanta, determinandu-i chiar pe producatori sa adauge cu litere mari in descrierea clipului urmatoarea fraza:

Acest gameplay video a fost capturat intr-un stadiu alfa al jocului si nu reprezinta aspectul final sau calitatea finala a jocului. In aceasta privinta, demo-ul contine o scena care poate strica povestea intre minutele  18:25 to 22:20

Clipul il prezinta pe Adam Jensen intr-o misiune stealth, in care trebuie sa treaca peste anumite obstacole pentru a-si atinge obiectivul. Evident, fara sa fie observat. Un lucru care ne-a placut in mod nespus este indepartarea filtrului galben, filtru prezent in primul joc, acum titlul avand un colorit mai natural, in ton cu realitatea, iar animatiile sunt la un alt nivel de fidelitate. Totusi, gameplay-ul pare sa nu fi deviat prea mult de la ceea ce a facut din Human Revolution un succes mondial, asa ca tot raul spre bine. Dar mai avem ceva de asteptat pana cand acest joc va ajunge in libraria Steam sau in colectia personala de discuri.

Articole asemanatoare

Back to top button