Gaming

Deus Ex Mankind Divided sosește în februarie!

Square Enix a dezvăluit data de lansare pentru cel mai nou joc al seriei Deus Ex, Mankind Divided. RPG-ul cyberpunk va fi disponibil din ziua de 23 februarie 2016, pentru toate platformele.

Cu această ocazie a fost dezvăluită și promoția de precomandă a lui Mankind Divided, pe care în acest moment toată lumea pare să o urască. Premisa promoției este că, în funcție de câți oameni vor face precomandă jocului, vor fi disponibile din ce în ce mai multe recompense, mergând de la echipament suplimentar, până la o misiune exclusivă și chiar lansarea jocului cu 4 zile mai devreme.

De ce lumea urăște asta? Trei motive esențiale. Nu vei putea avea toate aceste recompense, doar câte una pentru fiecare grad deblocat. Apoi, existența misiunii exclusive înseamnă că jocul de bază are o misiune lipsă, a fost tăiat conținut din el. Iar în cele din urmă, ca să deblochezi gradele de recompense va trebui să fie precomandat de un număr mare de oameni, Square Enix mergând pe ideea că cei care vor face precomandă vor convinge alți oameni să facă precomandă.

Simplu spus, nu este ceva prea benefic pentru jucători. Nici lansarea sa cu 4 zile mai devreme nu reprezintă un avantaj prea mare, când iei în considerare faptul că majoritatea jocurilor primesc patch-uri în prima zi. În acest caz ar putea primi unul în ziua a patra.

Deus Ex Mankind Divided continuă povestea lui Adam Jensen, după ce a eșuat să salveze lumea, încercând acum sa împiedice măcar înrăutățirea situației.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button