Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Deus Ex: Mankind Divided este gratuit până joi seara

/
/
/

Deus Ex: Mankind Divided n-a avut o recepție extraordinară. Este considerat un joc decent, poate chiar bun de către fanii seriei, dar opinia generală este că jocul este cu mult sub standardul impus de Deus Ex: Human Revolution, deși și acel joc a avut parte de problemele lui, mai ales la luptele cu boși. Și cu toată promovarea făcută de departamentul de marketing, Mankind Divided nu a fost nici un mare succes comercial: conform SteamSpy, la mai bine de un an de la lansare, jocul a vândut sub 1,7 milioane de exemplare pe Steam.

Așadar, dacă jocul nu a avut succes la preț întreg, urmează planul B: oferă o reducere substanțială și o perioadă de timp în care jocul poate fi jucat gratuit.

În acest moment jocul are o reducere de 75% și costă doar 12,49 euro. Promoția este valabilă până vineri, cu o zi mai mult decât durează perioada gratuită de încercare. Deși nu e o promoție de lungă durată, este totuși o reducere importantă, ținând cont că este vorba de un joc care încă se mai vinde de obicei la preț întreg.

Pe scurt, aveți timp până joi seară la ora 11 pm (ora României) să încercați Deus Ex: Mankind Divided, și până vineri la ora 8 pm să profitați de reducere. Spor la joacă!

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar