Gaming

Deus Ex Mankind Divided are New Game Plus

Fiți pregătiți să jucați Deus Ex Mankind Divided de mai multe ori, deoarece un mod New Game Plus a fost anunțat. Dacă abilitatea de-a parcurge noul joc printr-o varietate de metode nu era suficient motiv de a-l rejuca, fie că este vorba de abordări letale, non-letale sau ca o fantomă prin noapte, Eidos Montreal anunță că după finalul lui Mankind Divided veți putea lua totul de la capăt cu tot progresul intact.

Funcția aceasta a fost prezentă și în Human Revolution, după actualizarea sa la varianta Director’s Cut din 2013. De această dată va fi disponibilă din start, și ar putea avea o deosebire destul de importantă față de cea anterioară. Eidos investighează momentan posibilitatea de-a amplifica puterea inamicilor, în așa fel încât un Adam Jensen care a terminat jocul să nu treacă prin oponenți ca un topor încins prin unt.

Deus Ex Mankind Divided va fi lansat tocmai anul viitor, așa că este suficient timp pentru implementarea mai multor surprize pentru modul New Game Plus. Jocul oricum va oferi suficientă varietate, deoarece nu mai favorizează un anumit stil, Human Revolution oferind recompense mai mari pentru cei care optau să se furișeze.

[RockPaperShotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button