MORE

Deus EX devine exceptional prin GMDX

Cand spui Deus Ex, undeva, cineva il instaleaza din nou. Iar daca asta nu va convinge, atunci voi spune GMDX, o noua modificare care repara, actualizeaza, altereaza si modernizeaza legendarul joc, ridicandu-l la un standard nou de calitate.

GMDX reprezinta reztultatul final al unui efort indelungat de a revitaliza Deus Ex si de a remedia o serie de probleme care erau prezente intr-un joc, de altfel, exceptional.

Aceasta modificare este compatibila cu orice varianta a lui Deus Ex, dar suporta numai doua alte modificari, HDTP si New Vision. Si ce face GMDX? Totul! Absolut totul!

GMDX reconstruieste fundamental AI-ul jocului pentru a-l face mult mai competent, mai ingenios si capabil sa se foloseasca din plin de arsenalul sau. Modificarea imbunatateste grafica, adauga detaliu mai mult acolo unde anterior erau doar spatii goale, adauga mai multe sunete, accentueaza fizica, reface scritparea, nici gameplay-ul nu este lasat in pace.

Veti gasi abilitati noi, facute ca o extensie a celor existente, care merg mana in mana cu aditiile facute nivelelor. Astfel, daca ati bagat toate punctele in acel skill care va permite sa folositi costume anti-radiatii, chiar veti avea la ce sa il folositi. Interfata este si ea reconstruita pentru a fi mai usor de folosit si de a oferi mai multe informatii.

Ideea din spatele acestei modificari este de a pastra intact spiritul lui Deus Ex, designul sau excelent, si doar de a umple golurile sale, in timp ce se adauga un grad mai mare de realism pentru mediu. Aceasta tendinta a dus chiar la extreme, pentru ca jocul iti permite acum sa bagi degetele intr-o priza pentru a te electrocuta. Alternativ, poti omori inamici aruncand butoaie in capul lor.

Pentru o listare completa a sutelor de schimbari, intrati pe pagina oficiala.

Puteti descarca modificarea din link-ul de mai jos.

[ModDB]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close