GamingPC&ConsolesTech&IT

Detroit Become Human (și restul): Cerințe de sistem

Acum că s-au ivit paginile de pe Epic Games Store ale celor trei jocuri Quantic Dream, anterior exclusive de Playstation, au fost dezvăluite și cerințele de sistem ale acestor jocuri. Același cerințe de sistem alea cestor jocuri.

Toate cele trei reușesc să se încadreze în aceleași nevoi de hardware, în ciuda faptului că au fost create inițial pentru platforme foarte diferite, cu hardware foarte diferit și la mulți ani distanță unul de celălalt. De ce? Pentru că cele lansate pentru Playstation 3 au avut parte de versiuni reconstruite pentru consola Playstation 4. Astfel, pentru a rula Detroit Become Human, Beyond Two Souls sau Heavy Rain, veți avea nevoie de:

Minim

  • OS: Windows 7 64 pe biți
  • CPU: Intel Core i5 2400 @ 3.4GHz
  • RAM: 4GB
  • Video: GeForce GTX 660 cu 2GB VRAM

Recomandat

  • CPU: Intel Core i7 2700K
  • RAM: 12GB
  • Video: GeForce GTX 1080

Apar doar două diferențe notabile la cerințe între cele trei jocuri. Detroit Become Human are trecut ca sistem de operare recomandat Windows 10, iar spre deosebire de celelalte două titluri, în loc să folosească DirectX 11 se va folosi de Vulkan. 

Acest API pare că devine din ce în ce mai popular, ceva ce este doar o veste bună pentru toți, din moment ce Vulkan este independent de sistemul de operare. Așa că ar fi ceva mai puțin de muncă pentru a face Detroit Become Human să funcționeze pe alte sisteme de operare decât Windows.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button