PC&Consoles

Detroit: Become Human are acum un interval de lansare

La conferința PlayStation din cadrul Paris Games Week, Sony a dezvăluit intervalul de lansare pentru Detroit: Become Human. Jocul bazat pe narațiune se va lansa cândva pe parcursul primăverii anului viitor.

Pe lângă știrile legate de data de lansare, Sony a mai prezentat și un trailer nou pentru Detroit, arătând câteva personaje noi, și genul de decizii pe care le veți înfrunta în joc. Aruncați o privire pe clipul de mai jos.

Până în luna iunie a acestui an nu a fost oferită nicio informație referitoare la data de lansare pentru acest joc exclusiv de PS4, și nici trailerul de la E3 nu a dat astfel de detalii, așa cum ar fi fost de așteptat. Mai mult, unii au crezut că jocul se va lansa în acest an, după ce un material promoțional al companiei a afișat jocul pe lista de titluri disponibile pentru 2017. Cu toate acestea, Shuhei Yoshida, șeful Worldwide Studios, a declarat ulterior că prezența jocului în acel material era o greșeală.

La acel moment, regizorul David Cage a confirmat celor de la GameSpot că jocul se va lansa în 2018, dar acesta a fost cel mai precis termen pe care Quantic Dream l-a dat până acum.

Studioul Quantic Dream este probabil cel mai cunoscut pentru succesul jocului lor exclusiv pentru PlayStation 3, Heavy Rain. Detroit reprezintă o experiență narativă care seamănă cumva cu cel titlu, și atinge câteva subiecte dezbătute și în viața cotidiană.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button