Telefoane

Detalii pentru Huawei P10 și P10 Plus

Huawei pare să pregătească anunțarea unui nou telefon în viitorul foarte apropiat, sub forma lui P10 și a variantei sale mai avansate, P10 Plus.

Modelul mai high-end va avea un ecran curbat de dimensiune nedeterminată, la baza căruia există un buton de home. Pe spate mai are și un senzor de amprentă care nu pare să fie pe varianta non-Plus. Cele două telefoane dispun de camere principale duble, o cameră secundară și modelul Plus pare să aibă un senzor adițional menit să ajute la auto-focalizare.

Huawei P10 Plus ar urma să fie construit în jurul unui chipset Kirin 965 în timp ce varianta non-Plus folosește un Kirin 960. Telefonul de bază va veni în modele echipate cu 4GB/6GB RAM și 64GB/128GB stocare, iar P10 Plus va avea 6GB/8GB RAM și 128GB/256GB stocare. Ambele au suport pentru carduri SD, așa că spațiul probabil nu va fi o problemă prea curând oricare din ele. Bateria ar urma să fie de 3100mAh pentru varianta standard și 3650mAh pentru ediția mai scumpă.

Prețul de bază ar urma să fie în jurul a 700 de dolari, urmând ca Huawei P10 Plus să coste ceva mai mult. Detalii oficiale vor fi anunțate la Mobile World Congress între 27 februarie și 2 martie.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button