MORE

Detalii noi despre Radeon Fury Gemini

Radeon Fury X2, Radeon Gemini, Fury Gemini sau oricum se va numi aceasta placa video, este din ce in ce mai aproape de lansare, unele zvonuri indicand ca ar fi deja exemplare de testare in circulatie.

WCCFtech pare sa fi pus mana pe cateva detalii aditionale despre potentialul acestei noi placi video. Nu sunt informatii confirmate sau foarte multe, dar macar ne ofera un indiciu despre ce planuri are AMD pentru placa video Gemini.

Aparent este tintit un spor de performanta de 80% fata de o singura placa video Fury X. Daca 80% vi se pare putin, avand in vedere ca sunt doua procesoare grafice, trebuie sa tineti cont de faptul ca predominant nici o configuratie actuala nu este in stare sa ofere un spor de performanta de 100%. Singura exceptie care chiar se apropie este acea combinatie de Fury X si 980 Ti pe DirectX 12, prin EMA. Procentul de performanta se refera la rezolutiile de 2560×1440 si 4K, insemnand ca la rezolutii mai mici nu veti vedea tocmai 80%.

Consistent cadrelor va fi undeva sub 20%, ceea ce ar insemna ca nu va vor fi perturbante prea mari de la un cadru la altul.

Dar partea cea mai interesanta este ca aceasta placa video nu va functiona pe sisteme de operare de 32 de biti. Desigur, actualmente nimeni pasionat de jocuri nu mai foloseste un sistem de 32 de biti, si in nici un caz cineva care se gandeste sa cumpere o placa video cu doua procesoare.

Radeon Gemini, sau cum se va numi varianta finala, va fi disponibila in urmatoarele doua luni.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close