MORE

Detalii noi despre Moto G (4th gen)

La inceputul acestui an au aparut cateva poze destul de neclare cu Moto G (4th gen), dar astazi au aparut o serie de poze noi mult mai clare care ne dezvaluie cateva aspecte interesante despre acest terminal mid range.

motorola-moto-g4-2016-01-768x988

In partea frontala se regaseste un buton care are integrat si un cititor de amprente. Acest cititor de amprente pare sa fie acelasi cu cel de pe Moto G4 Plus. Pe spate langa camera se pot observa doua puncte albe, aceste puncte albe se presupune ca sunt senzori laser pentru focalizare. Moto G (3rd gen) a fost lansat in Iulie 2015, asadar cel mai probabil noua generatie va fi lansata in Iulie 2016, adica la un an distanta.

motorola-moto-g4-2016-02-768x1006

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button