RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Detalii noi despre misteriosul telefon Samsung pliabil

Samsung ne tot amenință cu telefoane pliabile de vreo cinci ani de zile, iar prin 2019 am putea primi în sfârșit ceva de acest gen.

Conform ultimelor vești care circulă prin presa din Coreea de Sud, compania ar merge acum pe un nou tip de design pentru telefon. Planul inițial pare că era pentru un telefon cu un ecran de 4.5 inch ce poate fi extins pe verticală până devine de 7.3 inch. Sună bine, dar asta ar fi presupus ca telefonul să fie deschis, ca un flip-phone clasic, pentru a putea răspunde la apeluri.

Așa că designul este modificat, devenind doar parțial pliabil. Numai partea superioară a telefonului poate fi îndoită… ceea ce probabil va avea un scop anume, dar nu pare la fel de practic sau de impresionant ca varianta inițială cu care Samsung ne amăgea prin 2013. Cea din imaginea pe care o vedeți la începutul acestui articol.

Având în vedere că telefonul acesta ar trebui să sosească pe piață pe undeva prin 2019, probabil vom vedea la CES prezentarea oficială, sau cel puțin încă un concept.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button