PC&Consoles

Detalii noi despre Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda va fi lansat pe la inceputul anului viitor, iar Electronic Arts pare ca incearca sa testeze cam ce metode de promovare ale jocului vor functiona mai bine. Ca urmare, a lansat un sondaj din care sa deduca reactia publicului la ideea jocului.

Desi trebuia sa fie confidential, un utilizator al forumului NeoGaf a decis sa decis sa publice cateva imagini din acel sondaj, dezvaluind mici detalii despre Mass Effect Andromeda.

Conform informatiilor din sondaj, Mass Effect Andromeda va aborda ideea ca oamenii sunt extraterestrii, veniti sa colonizeze o galaxie indepartata (desi practic este cea mai apropiata). Aceasta galaxie este pazita de o rasa indigena mortala.

Descrierea jocului da oarecum impresia ca implicatiile colonialiste nu prea au fost analizate in detaliu de departamentul de marketing, dar Bioware probabil va intra in detaliu aici. Nu de alta, dar este genul de companie care ar fi in stare sa abordeze binisor subiectul. Asta sau vom juca rolul Cristofor Columb spatial, si ne vom apuca de inrobit extraterestri.

Un alt detaliu foarte important este descrierea lui Mass Effect Andromeda ca fiind un Third Person Shooter cu un sistem de progresie profund si cu optiuni de customizare.

Nu este pomenit termenul RPG, ceea ce inseamna ca seria poate in sfarsit a renuntat la pretentia de a fi unul. Daca nu ar mai fi legat de acel albatros care persista la gatul seriei de la Mass Effect 2, Andromeda chiar poate oferi un gameplay interesant. Asta sau nu au vrut sa puna „RPG” in descriere, pentru a nu speria oamenii care inca mai cred ca jocurile de acest tip sunt prea grele pentru publicul larg, pentru masele amorfe care nu pot cumpara un joc daca nu are pe coperta un tip inarmat.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. au ajuns si bioware sa realizeze ca mass effect e un shooter 3rd person, te pomenesti ca maine EA anunta ca nu mai omoara jocuri lansate cu mai putin de un an in urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button