MORE

Detalii noi despre HTC 10

HTC 10 este asteptat de ceva vreme, iar intre timp au aparut o serie de detalii interesante despre acesta. Ultimul detaliu facea referire la camera sa, care va fi una foarte performanta. @evleaks a facut publica o alta informatie despre HTC 10, acestane dezvaluie ca telefonul va fi echipat cu un ecran Super LCD 5 si o baterie de 3000mAh.

Super LCD este o tehnologie propietara HTC asemenatoare cu cea OGS, adica intre ecran si touch nu exista spatiu. Aceasta metoda de a „lipi” ecranul de touch ajuta in primul rand la eliminarea reflexiilor sub lumina dar si la imersiune. Super LCD 5 va avea si un consum de curent mai scazut, dar nu la fel de scazut ca in cazul unui ecran AMOLED. Bateria de 3000mAh va fi un plus adus acestui model in comparatie cu modelul anterior care are o baterie de 2840mAh. Ecranul va avea o diagonala de 5.1 inch, procesorul va fi un Snapdragon 820, pentru stocare vor fi disponibil 32GB cu posibilitatea de expansiune folosind un card microSD iar memoria RAM va avea o capaciatate de 4GB. Telefonul se presupune ca va fi lansat luna viitoare.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button