MORE

Detalii despre The Surge, noul joc al creatorilor lui Lords of the Fallen

Dupa Lords of the Fallen, studioul Deck 13 s-a apucat de lucru la un nou joc, numi The Surge. Chiar daca a fost anuntat inca de la GamesCom, nu au fost prea multe detalii despre el, pana acum.

The Surge este un RPG plasat intr-un viitor distopic al planetei Pamant, cand climatul incepe sa o ia la vale atat de grav incat pana si corporatiile de obicei malefice incearca sa il repare, folosind robotica avansata.

Jucatorul va lua rolul unui individ care trebuie sa supravietuiasca in aceasta lume, si poate chiar sa faca o diferenta. Desi robotica este un element central al sau, The Surge nu merge pe ideea de masinarii vs oameni, ca fiecare alt SF contemporan de doi lei. Premiza sa este mai mult o imbinare dintre cibernetica si umanitate, fiind oferite optiuni in stil Shadowrun de a-ti amputa maini si picioare pentru a le inlocui cu variante robotice mai puternice.

Artwork-The_Surge-04

Personajul va mai avea si un Exo Suit prin a carui upgradare se va reprezenta progresia in putere, nu prin investirea de puncte imaginare in statistici metafizice.

Luptele din The Surge vor avea o nota tactica, dar tot vorbim de un joc de actiune in stilul lui Lords of the Fallen. Insa un mod clar prin care se va diferentia de acesta este prin felul in care elemente noi vor fi introduse jucatorului. Conceptele sale de gameplay vor fi distantate ceva mai mult intre ele pentru a oferi suficient timp cat acestea sa fie intelese. Chiar si asa, nivelul de dificultate al lui The Surge se estimeaza a fi  destul de ridicat.

The Surge va fi lansat abia in 2017, pentru PC, Xbox One si PS4.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close