PC&Consoles

Detalii despre The Crew 2

Ubisoft a dezvăluit la conferința sa de la E3 mai multe detalii despre The Crew 2, până acum confirmând doar existența jocului.

The Crew 2 vă invită în Motornation, numele pe care Ubisoft și studioul Ivory Tower îl folosesc pentru a descrie noua variantă a SUA construită pentru acest joc. Un teren întins care aparent de această dată ar fi fost reproiectat pentru gameplay competitiv… ceva ce ai crede că era valabil încă de la jocul anterior. În ciuda așteptărilor unora, nu vă veți plimba prin Europa, decât poate prin The Crew 3.

Diferența majoră, în comparație cu predecesorul său, este că de această dată veți avea acces din start la motociclete, fără a fi nevoiți să mai cumpărați un DLC. Pe lângă asta, The Crew 2 introduce curse cu avioane și curse cu bărci, două detalii care ar trebui să schimbe foarte mult modul în care jocul este proiectat și cum funcționează fizica. Nu de alta, dar dacă The Crew 2 va trebui să simuleze aerodinamică pentru avioane, putem spera ca fizica mașinilor să nu fie la fel de… hazlie ca în trecut. La un moment chiar s-a menționat că mașinile vor putea urca pe acoperișuri, așa că este posibil să nu fi scăpat de cățărat pe turnuri.

Mașini de tipul monopost au mai fost zărite în prezentarea jocului. Poate nu tocmai bolizi de formula 1, dar tot este un semn că de această dată jocul pune un accent mai mare pe curse și mai puțin pe a fi o poveste neinteresantă. The Crew 2 promite îmbunătățiri la capitolul de grafică, fiind adăugată ceață volumetrică, vegetație realistică și multe alte noutăți.

Aș vrea să vă spun mai multe despre The Crew 2, dar Ubisoft nu a prezentat încă detalii care chiar vor conta pentru cei care au jucat The Crew. Dacă va avea iarăși o poveste, dacă au reparat problemele cu infrastructura de multiplayer, dacă au făcut o progresie mai bună, dacă au făcut modificarea de mașini mai interesantă, dacă au integrat de această dată mai mult de 3 curse asimetrice, dacă au luat în considerare tot acel feedback primit pe parcursul a 2 ani de zile de la public. Prezentarea nici măcar nu mai sugera că The Crew 2 ar fi un joc de multiplayer la care niciodată nu vei conduce singur… probabil pentru că din cauza serverelor, în primul joc inevitabil mereu erai singur.

Înscrierile pentru beta test sunt acum disponibile, iar varianta finală va fi lansată în primăvara lui 2018. Ivory Tower și Ubisoft au foarte mult de muncă la a dovedi că de această dată nu își vor bate joc de cei care au cumpărat The Crew în ziua lansării, pe baza promisiunilor făcute, iar la E3 n-au făcut progres în această privință.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button