Gaming

Detalii despre Star Wars Battlefront Drop Zone

Beta testul lui Star Wars Battlefront va începe luna viitoare, și vă permite acces la un mod de joc recent anunțat, numit Drop Zone.

În această variație a clasicului mod King of the Hill, va trebui să capturați și să mențineți controlul asupra mai multor obiective, ce vin sub forma unor capsule care cad una câte una din cer.

Modul de joc nu va fi tocmai la scara pe care o așteptați de la ceva numit Battlefront, având un număr maxim de 16 jucători, câte 8 de fiecare parte, dar cel puțin se va întinde pe toate cele patru planete disponibile în joc. Asta înseamnă că decorul va fi variat, nu că modul de joc se întinde pe hărți de dimensiunea unor planete.

Drop Zone duce lipsă de vehicule, intenția fiind cea de a realiza bătălii mai restrânse, dar pentru a compensa va avea power-ups presărate pe hartă. Acestea vor oferi bonusuri substanțiale de putere și un arsenal mai potent, ceea ce înseamnă că de îndată ce apare unul, toată lumea va încerca să îi ia. Un moment ideal pentru un bombardament planetar, o soluție implementată de DICE pentru a descuraja camperii.

Beta testul va începe în octombrie, pentru toate platformele, iar varianta finală a lui Battlefront va fi disponibilă în ziua de 17 noiembrie.

[Hardcorgamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button