PC&Consoles

Detalii despre Star Wars Battlefront 2

Din moment ce ne aflăm la sfârșit de an fiscal, companiile din industria de tehnologie încep să dezvăluie tot soiul de informații despre proiectele lor de viitor, iar Electronic Arts s-a folosit de această ocazie pentru a lăuda puțin Star Wars Battlefront 2.

Conform lui Andrew Wilson, CEO al companiei, noul Battlefront va beneficia de mai mult conținut ca predecesorul său. Mai multe locații, mai mulți eroi, iar pe acolo se va înfiripa și o campanie de singleplayer.

Aceasta nu se va limita la o singură parte din universul Star Wars, ci se va întinde prin ere multiple, la fel ca jocurile mai bune din serie din deceniul trecut. Nu s-a specificat la ce ere se va limita jocul, dar probabil vor fi incluse câteva din noile filme, lupta finală din Rogue One fiind un decor numai bun pentru o bătălie serioasă… nu una ca cea din DLC-ul ultimului Battlefront. Inevitabil vă puteți aștepta fie la un DLC, fie la prezența câtorva hărți și din filmul Star Wars care va fi lansat la sfârșitul acestui an. La urma urmei, nu se poate pierde sinergia de marketing.

Al doilea joc Battlefront marca Electronic Arts va fi lansat anul acesta, cel mai probabil spre toamnă.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button