MORE

Detalii despre Serious Sam 4

Cateva informatii noi s-au ivit despre Serious Sam 4, gratie unui interviu oferit de studioul Croteam pentru Reboot Magazine.

Chiar daca Serious Sam 4 a fost anuntat inca din 2013, dezvoltarea sa deplina a inceput abia recent, pentru ca studioul a fost ocupat cu productia lui The Talos Principle. Insa pana cand jocul va fi gata, nu va trebui sa asteptam chiar atat de mult, fiindca The Talos Principle a fost foarte util la productia lui Serious Sam 4.

Motorul grafic a evoluat prin The Talos Principle, la fel si AI-ul, iar procesul de productie a fost rafinat, studioul folosindu-se acum foarte mult de convertirea pozelor in modele 3D, in loc de realizarea lor de la zero. Asta va duce la un proces de productie mai rapid pentru elementele grafice ale jocului, care vor avea si un grad de autenticitate mai bun. Partea cea mai interesanta este ca spre deosebire de BFE, jocul cel nou nu va avea culori la fel de monotone. Va fi vioi si colorat, la fel ca primele titluri ale seriei.

Pe partea de inamici, Croteam promite ca Serious Sam 4 va avea cel mai  mare numar de indivizi urlatori si inarmati prezenti pe ecran care sa isi faca vreodata aparitia intr-un FPS. Hartile vor fi in egala masura de imense. Vulkan, si tehnologii similare, vor fi de folos la indeplinirea acestui scop.

Despre povestea jocului, tot ce se stie acum este ca se va petrece inainte de Serious Sam 3… asa ca va fi Before Before The First Encounter. Cu ce exact se va bate Sam atunci? Nu am idee, probabil alti invadatori din spatiu, care nu erau controlati de Mental.

De povestea jocului se va ocupa Jonas Kyratzes, care a mai scris si The Talos Principle. Asta inseamna ca citatele lui Sam ar putea deveni ceva mai erudite.

Serious Sam 4 nu are inca o data de lansare, dar din moment ce au spus ca va fi terminat mai rapid, din cauza lui The Talos Principle, ar putea sosi anul viitor, sau poate chiar mai devreme.

[Reboot Magazine]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button