PC

Detalii despre seria Intel Skylake-X

Dacă nu ați fost uimiți de sporul de performanță adus seria de procesoare Kaby Lake, atunci mai aveți puțin de așteptat până când veți putea pune mâna pe seria de procesoare mai extreme, din seria Skylake-X.

Conform informațiilor care zburdă acum zglobii pe internet, seria această de procesoare dedicate entuziaștilor va sosi prin luna august, lansarea având loc la evenimentului Gamescom 2017.

Procesoarele Skylake-X vor veni în varietăți cu 6, 8 și 10 nuclee fizice, cu tot cu Hyperthreading, având un TDP maxim de 140W și funcționând pe o platformă nouă. Intel va pensiona în cele din urmă platforma X99, urmând ca aceasta să fie înlocuită cu x299, care folosește socket-ul LGA 2066.

Platforma x299 va suporta ca standard până la 10 porturi USB 3.0, 8 USB-uri 2.0, 24 de conexiuni PCI-Express 3.0, memorie DDR4-2667MHz în configurație Quad Channel, alături de SATA 3.

Prețurile pentru plăcile de bază X299 și procesoarele Skylake-X nu au fost anunțate și foarte probabil nu vor if cunoscute clar până în momentul lansării. La urma urmei, până în august vor fi lansate procesoarele Ryzen, și dacă acestea vor fi suficient de competitive, ar trebui să aibă un impact asupra prețului seriei Skylake-X.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button