MORE

Detalii despre Samsung Galaxy View

Luna trecută, Samsung a dezvăluit la IFA o nouă tabletă, cu o diagonală gigantică de 18.4 inch. La acea dată, nu erau prea multe informații oficiale despre Samsung Galaxy View, dar detalii noi au fost dezvăluite mulțumită unui benchmark.

Tableta Galaxy View a fost zărită în baza de date a GFXBench, cu numele său de cod SM-T670. Conform acestei listări, tableta suportă o rezoluție de numai 1920×1080, în ciuda ecranului său a cărui dimensiune rivalizează cu majoritatea monitoarelor de birou.

SamsungGalaybiew2

Dispozitivul are: un procesor Exynos 7 cu 8 nuclee care operează la o frecvență de 1.6GHz,  un GPU Mali-T720 cu suport pentru OpenGL ES 3.1, 2GB de memorie RAM, și 25 de GB disponibili pentru stocare, ceilalți 7GB fiind rezervați de sistem.

Samsung Galaxy View folosește în momentul actual Android 5.1.1, deși până când va fi lansat, este posibil să treacă la Android 6. Tableta dispune de o singură cameră de 2 megapixeli, care poate înregistra în format Full HD.

Dacă ar fi să dăm crezare și zvonurilor anterioare, care parțial s-au adeverit, atunci Galaxy View va avea o baterie de 5700mAh.

Samsung încă nu a făcut un anunț oficial referitor la data de lansare, prețul sau specificațiile tehnice exacte ale tabletei. Cele menționate mai sus sunt de la o variantă prototip și s-ar putea schimba până când Galaxy View ajunge pe piață.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button