Telefoane

Detalii despre Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 va fi anunțat spre sfârșitul lunii, dar informații destul de complete despre configurația sa, preț și alte detalii par să fi fost deja dezvăluite prin minunea internetului.

Galaxy Note 8 va avea un ecran masiv de 6.3 inch, ce se va întinde aproape dintr-un capăt în altul al părții frontale, la fel ca la Galaxy S8. Ecranul are formatul 18.5:9, redând o rezoluție de 2960×1440. Telefonul are două camere principale pe spate, fiecare de 12 megapixeli, alături de un senzor de amprente. Camera secundară este de 8 megapixeli.

În ceea ce privește puterea de calcul, Galaxy Note 8 va fi echipat cu un Exynos 8895 cu 6GB de memorie RAM și 64GB de stocare, cu suport pentru un card SD. Va exista și o variantă echipată cu un Spandragon 835 pentru piața din SUA. Bateria telefonului va fi de 3300mAh, cu suport pentru încărcare rapidă și wireless, și șanse probabil minime de a exploda. Telefonul are un conector USB Type-C și, fiind din seria Note, vine cu un stylus.

Prețul pentru acest dispozitiv nu va fi mic, în Europa având un cost estimat de 1000 de euro. Așa că atunci când aterizează acel iPhone aniversar, se va simți ca acasă.

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil din septembrie.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button