RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Detalii despre Samsung Galaxy M10 și M20

Samsung nu va avea de dezvăluit în următoarele săptămâni doar telefoane pliabile și modele cu prețuri ce pot provoca anxietate, ci și modele ceva mai ieftine. Spre exemplu, cele din seria Galaxy M.

Conform veștilor care zburdă acum pe internet, compania va anunța în viitorul foarte apropiat modelele Galaxy M10 și Galaxy M20. Acestea vor fi disponibile la prețurile de aproximativ 120 de dolari și 180 de dolari. Acestea ies în evidență prin faptul că folosesc ecrane de tipul Infinity V, cu acel mini-breton în care este îngrămădită camera frontală.

În ceea ce privește specificațiile, modelul Samsung Galaxy M10 ar urma să aibă un ecran de 6.2 inch cu o rezoluție de 1520×720, în spatele căruia se va afla un chipset Exynos 7872. Telefonul ar dispune de 3GB de RAM, 32 GB de stocare, o baterie de 3400mAh, o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli.

Varianta mai scumpă, Galaxy M20, va avea un ecran de 6.3 inch cu o rezoluție mai generoasă de 2340×1080. Chipset-ul său ar fi un Exynos 7885, cu 3GB de RAM, opțiuni de 32GB sau 64GB de stocare, aceleași camere, dar o baterie mult mai încăpătoare, de 5000mAh.

Ambele modele ar fi intenționate să înlocuiască seriile existente din aceste categorii de preț, așa că anul acesta nu veți mai vedea modele Galaxy J sau Galaxy C. Anunțul efectiv al noilor telefoane ar trebui să aibă loc în ziua de 28 ianuarie.

[PocketNow]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button