RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Detalii despre RED Hydrogen One

Producătorul de camere RED ne tot amenință de ceva vreme cu un telefon foarte sofisticat, și care în momentul anunțului său părea a fi foarte scump… dar de atunci Hydrogen One pare să se încadreze binișor în piața curentă.

Un material promoțional și-a făcut apariția pe internet care relevă câteva detalii despre telefon. Câteva dintre ele erau deja cunoscute, dar măcar este frumos să le vedem pe toate la un loc, cu o imagine descriptivă a lui Hydrogen One.red hydrogen one

Telefonul este construit din materiale precum aluminiu, kevlar și titaniu într-o variantă specială, așa că prețul său de în jur de 1200 de dolari măcar se simte în mână. Are un ecran de 5.7 inch, capabil să redea atât conținut 2D, cât și holografic, cu o rezoluție de 2560×1440, și a fost proiectat într-o eră dinainte de ridicarea la putere a bretonului. Hydrogen One va dispune de 6GB de memorie RAM,  128GB de stocare, vine cu două camere frontale și două camere principale, un buton dedicat pentru activarea camerelor, un senzor de amprente, o baterie de 4500mAh, un jack audio, difuzoare frontale și cam fiecare alt lucru pe care îl vedeți în imaginea de mai sus.

Pe partea de chipset, ar trebui să folosească un Snapdragon 835, care este vechi deja de un an de zile. Mai important, va folosi un conector Pogo pentru a se conecta la alte dispozitive produse de RED.

Hydrogen One ar trebui să își facă apariția la începutul lunii viitoare, când chiar vom vedea de ce este în stare ecranul său holografic.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button