PC&Consoles

Detalii despre Rainbow Six Siege Blood Orchid

Următoarea etapă din al doilea sezon de conținut al lui Rainbow Six Siege va fi disponibilă în curând, iar Ubisoft a început să ofere mostre din ceea ce va conține acest nou update.

Astăzi ne este prezentată nou hartă, ce este adăugată de Operation Blood Orchid, care mută acțiunea din bănci și canale într-un parc de distracții abandonat din Hong Kong. Locația nouă prezintă o varietate de provocări și oportunități tactice suplimentare, iar estetica ar trebui să fie destul de binevenită. La urma urmei, în câte jocuri de acest fel poți spune că bomba este la mumie?

Cât despre operatori, Ubisoft încă nu i-a prezentat în mod oficial, dar sunt câteva leak-uri ce sugerează ce vom primi. Cei doi operatori principali ai update-ului vor face parte din SDU, trupa de forțe speciale din Hong Kong. Aceștia vor avea abilități speciale precum mine invizibile cu otravă ce pot încetini inamicii, alături de un soi de flashbang cu efect mai îndelungat și mai pronunțat. Al treilea operator este din Polonia, o națiune ce nu mai are propriul update dedicat din cauza lui Operation Health. Acest personaj ar urma să aibă ca abilitate specială o mină ce poate provoca dezorientare.

Vom afla mai multe pe parcursul următoarelor zile, Operation Blood Orchid urmând să apară la sfârșitul lunii.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button