GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Detalii despre Predatorul din Ghost Recon Wildlands

După cum ne-a promis, Ubisoft a oferit detalii ample despre includerea legendarului Predator în Ghost Recon Wildlands.

De astăzi și până la începutul lunii ianuarie veți avea parte de un mod nou de joc în care veți putea retrăi filmul de acum 30 de ani. Acest mode este disponibil atât pentru singleplayer, cât și pentru modul cooperativ, și presupune ca jucătorii să ajungă într-o zonă a junglei pentru a completa o misiune ce se transformă într-o vânătoare sinistră, în care ei sunt prada.

Din păcate, Predatorul nu este jucabil. Întregul eveniment este strict de tipul PvE, trebuind să găsiți un mod prin care să înfrângeți extraterestrul. Ubisoft promite o provocare mare, din moment ce vorbim de un inamic invizibil care poate să tragă cu un tun de plasmă și cu un disc ce poate să treacă prin oameni.

Dacă îl învingeți, veți primi o recompensă specială, sub forma căștii Predatorului. Această cască vă va permite să vedeți ca el, ceea ce înseamnă că strecuratul prin junglă în căutare de traficanți de droguri va fi mai simplă. Ghearele sale vor mai fi disponibile pentru atacuri corp la corp, iar în PvP veți avea parte de o clasă nouă de personaj, care este literalmente Dutch din Predator. Așa că după ce învingeți un inamic puteți să șoptiți Hasta la Vista, Baby în chat.

[Ubisoft]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button