MORE

Detalii despre Polaris 11

Cateva informatii au fost dezvaluite despre una din placile video Radeon care vor fi lansate in urmatoarele luni, una din cele bazate pe Polaris 11.

Unealta de benchmarking CompuBench a listat o placa video AMD cu numele de cod Goose si numarul de identificare 67FF:C8. Aceasta ar urma sa fie o unitate Radeon echipata cu procesorul low-end Polaris 11.

AMD-Polaris-11-67FF-C8-GPU

Conform informatiilor, acest model va avea o frecventa de 1000MHz si 16 unitati de compute. In cazul in care Polaris va avea tot 64 de procesoare de stream per unitate, atunci va avea 1024 de nuclee in total. Nu este un numar foarte mare, un Fury X avand peste 4000, dar vorbim de o placa video low-end.

Totusi, daca este acea placa video care rula Battlefront pe detalii medii la 60 de cadre pe secunda, tot PC-ul consumand nici 90W, atunci inseamna ca are performanta destul de buna. Nu este clar daca modelul 67FF:C8 este acelasi ca Polaris 11 demonstrat la inceputul anului de AMD. Ar putea fi o varianta si mai ciuntita a procesorului. Cert este ca lansarea sa este foarte apropiata, asa ca in curand putem inceta sa disecam frimituri dintr-un benchmark pentru cele mai mici informatii.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button