MORE

Detalii despre OnePlus Mini

Zilele trecute aveam informații despre OnePlus X, iar acum vin detalii despre varianta sa diminutivă, OnePlus Mini, destinată celor cu un buget mai mic, dar care tot vor un telefon foarte performant.

OnePlus Mini va avea un ecran cu o diagonală de 5 inch, puțin mai mic față de OnePlus Two, dar care suportă aceeași rezoluție de 1920×1080, și este protejat cu un strat de Gorilla Glass.

Telefonul este echipat cu un chipset MediaTek Helio X10, ceea ce înseamnă că OnePlus Mini are un procesor octa-core Cortex A53 care funcționează la 2.2GHz. Memoria este de numai 2GB de RAM, spațiul de stocare este de 32GB și are suport pentru un card SD.

Camera principală a lui OnePlus Mini este de 13 megapixeli, având un senzor IMX258 marca Sony și iluminare LED cu două nuanțe. Camera secundară este de 5 megapixeli și vine cu o lentilă de unghi mare. Telefonul mai dispune de două difuzoare frontale, conectivitate prin USB Type-C, NFC, IR Blaster și are o baterie cu o capacitate aproximativă de 3000mAh.

Merită menționat că această configurație este de la un model prototip vechi de câteva luni, așa că există posibilitatea ca unele caracteristici să se fi schimbat de atunci.

OnePlus Mini va fi lansat spre finalul acestui an și va costa numai 250 de dolari, aproape două treimi din prețul unui OnePlus Two.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button