TECH

Detalii despre noile telefoane Google Nexus

Peste două săptămâni, în ziua de 29 septembrie, Google va organiza un eveniment în cadrul căruia se așteaptă să fie dezvăluită următoarea generație de telefoane Nexus. Dar nu trebuie să așteptăm până atunci pentru a ști ce ne este pregătit, mulțumită scurgerilor de informații de pe internet.

Generația nouă de telefoane Nexus este reprezentată de două modele, produse de două companii diferite. Primul model este Nexus 5X, ce va fi produs de către LG, și va avea o diagonală de 5.2 inch a ecranului. Nu sunt disponibile alte detalii despre acest dispozitiv la ora actuală.

lgnexus

Celălalt dispozitiv se numește Nexus 6P, și este produs de Huawei. Însă în ciuda a ceea ce ar sugera numele, nu are o diagonală de 6 inch, ci doar de 5.7, așa că nu ar fi chiar atât de departe.

Spre deosebire de modelul LG, avem ceva informații despre el. Se știe că Nexus 6P este echipat cu un procesor Snapdragon 810, are 3GB de memorie RAM, și dispune de 64GB de spațiu de stocare.

Ambele modele cu siguranță vor fi anunțate de Google la evenimentul din 29 septembrie, unde se mai așteaptă să fie anunțată o variantă nouă de Chromecast și să fie prezentată pe larg următoarea variantă de Android, cu numele de cod Marshmallow

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button