PC&Consoles

Detalii despre Need for Speed Payback

Need for Speed revine în această toamnă, cu Payback, un joc ce se va îndepărta de la câteva din trăsăturile de bază ale seriei, dar care le îmbrățișează complet pe toate celelalte.

În Payback nu vei controla un personaj, ci trei, semănând la acest aspect ceva mai mult cu GTA 5. Îi vei avea sub comanda ta pe Tyler, un pilot de curse mai mult sau mai puțin legale, Mac, un cascador, și Jess, care se ocupă cu șofatul mașinilor implicate în jafuri.

Acțiunea jocului este plasată în Fortune Valley, unde o organizație criminală numită The House își are baza, controlând până și poliția. Misiunea ta va fi cea de-a dărâma această organizație, fiecare personaj având propriile motive pentru care vrea să scape de The House.

Ghost Games promite cea mai detaliată personalizare din serie, jucătorii putând să petreacă ore întregi doar gâdilând bolidul lor preferat. Pare chiar de parcă veți putea să pariați propria mașină la curse. Clasele de mașini vor fi de numeroase tipuri, nu doar de curse pe străzi, dar și mașini off-road, mașini de Dirt Spec și impresia vagă că EA încearcă să facă un The Crew de singleplayer.

Need for Speed Payback va fi lansat în ziua de 11 noiembrie pentru PC, PS4 și Xbox One.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button