PC&Consoles

Detalii despre Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda, urmatorul joc al seriei de RPG-uri marca Bioware, a primit cateva detalii recent, direct de la sursa. EA a publicat documentele de la conferinta sa periodica dedicata investitorilor, iar Bioware in sine a oferit cateva mici informatii despre noul titlu.

Studioul anunta ca Andromeda va oferi jucatorilor un grad mai mare de libertate, chiar fara precedent pentru ceva facut de Bioware, in termeni de ceea ce poti face si pe unde poti merge. Faptul ca personajul are un jetpack a carui utilitate nu este limitata doar la lupta probabil va ajuta la acest aspect.

In noul Mass Effect veti explora un numar mare de lumi necunoscute dintr-o alta galaxie, lumi descrise ca fiind „fascinante”, pline de aliati si inamici noi. Toate aceste locatii vor fi construite folosind motorul Frostbite, in iteratia sa actuala, ceea ce inseamna ca va arata foarte bine.

Andromeda va fi lansat abia la inceputul lui 2017. Daca vreti detalii mai multe despre el va trebui sa asteptati ziua de 12 iunie. Atunci va fi organizata conferinta EA Play, cea prin care Electronic Arts incearca sa evite E3-ul dar tot sa aiba o prezenta mediatica in acea perioada.

[Bioware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button