Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Detalii despre LG V20

/
/
/

Cel mai nou model de telefon marca LG ar trebui să fie dezvăluit pe parcursul zilei de astăzi la un eveniment special din San Francisco, numai că detalii despre ce aduce LG V20 au fost deja dezvăluite.

Conform informațiilor care se află acum pe internet, noul telefon va avea un ecran de 5.7 inch care suportă rezoluția de 2,560 x 1,440. LG V20 va avea un chipset Snapdragon 820, așa că în termeni de performanță va fi cam la fel ca fiecare alt lucru de pe piață din talia flagship.

Telefonul are 4GB de memorie RAM, o baterie de 4000 mAh și două camere principale de 16 megapixeli. LG V20 va rula Android 7.0 Nougat încă din prima zi.

Detalii mai multe vor fi disponibile mai spre seară, sau mâine, în funcție de când va avea loc anunțul.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

12 Comments

  1. Ceva nou cu privire la un LG G Flex 3? Mi se pare ca erau ceva zvonuri. In rest, LG ramane cu aceleasi probleme pe partea de software si de restrictiile care le impun pe un hardware capabil ( ma refer la throttle excesiv ) .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar