MORE

Detalii despre Huawei Mate 8

Detalii aproape complete despre specificatiile tehnice ale noului telefon Huawei Mate 8 si-au facut aparitia pe internet, ca urmare a listarii sale in baza de date a aplicatiei de testare GFXBench.

Huawei Mate 8 inca nu a fost anuntat in mod oficial, asta urmand sa se intample in ziua de 26 noiembrie, cand vom afla cateva mici alte detalii foarte importante, cum ar fi pretul sau. Important este ca stim lucrurile esentiale.

Huawei Mate 8 este alimentat de un chipset Kirin 950, compus din 8 nuclee care functioneaza pe la 2.2GHz. Procesorul grafic este un Mali-T880, cu suport pentru OpenGL ES 3. Telefonul dispune de 4GB de memorie RAM, din care vor fi disponibili doar 3.7GB, restul fiind devorat de Android 6 Marshmallow. Va veni cu 64GB de spatiu de stocare, din care veti putea accesa doar 53GB.

Ecranul lui Huawei Mate 8 este de 6 inch, cu suport pentru o rezolutie maxima de 1920×1080. Camera principala este de 15 megapixeli, iar cea secundara de 7 megapixeli.

Dispozitivul mai dispune de tot tacamul in ceea ce priveste senzori si conectivitate. Ai accelerometre, barometre, bluetooth, pedometre, NFC, Wi-Fi, senzor de lumina, GPS, busola si probabil undeva pe langa el un om imbracat in albastru cu urechi ascutite, spunand „Fascinating”

Nu sunt inca detalii despre capacitatea bateriei. Asta, alaturi de informatii despre pret, prezenta suportului pentru carduri SD, si toate cele vor fi anuntate spre sfarsitul lunii, cand telefonul va fi scos la vanzare.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button