MORE

Detalii despre HoloLens

Microsoft a dezvaluit cateva detalii noi despre HoloLens, propria sa solutie pentru era VR, una care in loc sa creeze un mediu virtual complet imersiv se foloseste de mediul existent.

O intrebare foarte importanta despre HoloLens era exact cu ce va fi compatibila aceasta solutie. Raspunsul este destul de imbucurator. Headset-ul va functiona cu orice dispozitiv are o conexiune Buetooth sau una WiFi. Asta inseamna ca, in teorie, ar fi compatibil pana si cu telefoane mobile, chiar daca modelele  de Hololens prezentate pana acum se foloseau mereu de fire pentru conectivitate. Orice aplicatie universala de Windows 10 va functiona pe HoloLens si se vor putea conecta chiar mai multe la sesiuni comune, atat local cat si prin internet.

In ceea ce priveste bateria, Microsoft estimeaza ca in uz normal va tine cam 5.5 ore. Dar sub utilizare intensa va ramane in functiune pentru doar 2.5 minute.

Bateria limitata, precum si costurile asociate implementarii unui hardware mai performant, vor limita varianta initiala a dispozitivului la capacitatea de afisare a unei imagini de parca ar fi proiectata pe un ecran de 15 inch si vazuta de la o jumatate de metru.

Variantele ulterioare ale tehnologiei vor adresa aceste neajunsuri si vor oferi o experienta mai buna.

[Engadget]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close