MORE

Detalii despre Half-Life 3: Valve intervine

In dimineata aceasta va aduceam la cunostinta cateva informatii neconfirmate despre Half-Life 3, care au fost publicate pe Reddit de cineva care sustinea ca ar fi un angajat Valve. Nu exista vreun mod prin care aceste informatii sa poata fi confirmte, dar Valve in sine pare ca a luat masuri pentru a se asigura ca sunt indepartate de pe internet.

Moderatorii sectiunii de pe Reddit au fost informati de administratori ca Valve a cerut indepartarea informatiilor cu pricina de pe site, asa ca s-au conformat. In mod normal, zvonuri despre Half-Life 3 si scurgeri de informatii tot apar fara sa fie vreun fel de semn de la Valve ca ar vrea sa impiedice raspandirea lor.

Dar in acest caz, fiind vorba de informatii care cel putin pareau a fi autentice si mult mai detaliate fata de orice a fost disponibil pana acum, Valve a intervenit.

Compania inca nu a emis un anunt oficial referitor la informatii sau la stergerea lor. Daca vreti sa vedeti informatiile originale, inca le mai puteti gasi arhivate aici.

[Reddit]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close