Tech&ITTECHTelefoane

Detalii despre Galaxy S10 Lite

Mai există și un Note S10 Lite pe acolo pe undeva

Știți cum telefoanele contemporane costă cam cât o mașină? Eh, este posibil ca marile companii să fi înțeles asta, și poate singura soluție pentru cine vrea un mobil bunicel la prețuri non-ridicole nu va mai fi Xiaomi. Așa că Samsung pregătește variate Lite ale modelelor sale flagship. Acestea ar urma să se materializeze atât sub forma unui Galaxy S10 Lite, cât și a unui Galaxy Note 10 Lite.

Iar zilele trecute s-au ivit prin presă informații despre primul dintre aceste telefoane. Galaxy S10 Lite ar urma să aibă un ecran de 6.7 inch, cu o rezoluție de 2400×1080, de tipul AMOLED, cu o gaură în partea de sus pentru cameră.

Telefonul acesta ar urma să aibă un chipset Snapdragon 855 la nivel mondial, procesorul Exynos nefiind folosit în nici o regiune, alături de 8GB de RAM, 128GB de stocare și suport pentru un card SD. Va avea camere de tot felul, o baterie de 4500mAh și nu a fost pomenit un jack audio, așa că probabil nu va avea unul.

Cât despre preț, un Samsung Galaxy S10 Lite nu va costa 750 de euro ca varianta întreagă ci numai… 680 de dolari. Bine, tot costă cât o mașină, dar măcar este o mașină mai veche, mai ruginită. Telefonul ar urma săf ie anunțat în mod oficial în viitorul foarte apropiat.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button