MORE

Detalii despre filmul Minecraft

Probabil va intrebati: „Cum in numele zeilor eterni ai muntelui inghetat poti face un film din Minecraft?”, eh, cineva a gasit un mod. Warner Bros lucreaza in acest moment la o adaptare a jocului pentru marele ecran, iar cateva detalii au fost dezvaluite despre ce va fi vorba.

Conform lui Roy Lee, care are rolul de producer al proiectului, filmul va explora o idee de genul: Minecraft este parte dintr-un multivers in care oamenii pot intra.

In alte cuvinte, suna de parca se va aborda o tactica similara cu cea a lui The Lego Movie, iarasi, un concept din care ai crede ca nu se poate face un film, dar unul a fost facut. Desi, in acel caz era o satira la adresa modului in care se fac filmele la Hollywood, in timp ce Minecraft probabil va rata ideea.

Cat despre publicul tinta, daca va gandeati la copii care urla la microfoane, ati avea oarecum dreptate. Publicul este unul similar cu cel al filmului Jurassic World, asa ca prespun ca la un moment in film cineva o sa fie mancat de un zombie sau explodat in mod violent de un creeper.

De asemenea, aparent cei de la Mojang stiu totul despre film, asa ca sunt pregatiti sa lanseze continut nou cu ocazia premierei peliculei.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button