PC&Consoles

Detalii despre Far Cry 5

Far Cry 5 a fost prezentat la E3 2017 de către Ubisoft, prezentând câteva schimbări destul de atractive față de predecesorii săi.

Spre deosebire de restul seriei, de această dată veți teroriza SUA, un colțișor din Montana fiind ocupat de o miliție locală cu apucături religioase extremiste care trebuie calmată.

Far Cry 5 vă permite să angajați personaje care să vină alături de voi în aventuri, cărora li se pot da ordine. Stilul amintește puțin de Far Cry 2, dar într-o variantă ceva mai evoluată. Puteți, sper exemplu, să instruiți o lunetistă să se urce într-un turn pentru a putea nimeri mai bine inamicii, puteți chema un cățel să vă ajute, puteți chema și alți jucători care să vă asiste.

Jocul include ce această dată avioane ce pot fi pilotate, nu doar deltaplane.Chiar dacă jocul are o stilizare de western, iar zona în care jocul se petrece este privată de telecomunicații, nu înseamnă că arsenalul tehnologia modernă este indisponibilă. Pentru amatorii lui Farm Simulator există și combine care pot fi folosite în mod ofensiv, alături de numeroase alte oportunități pentru distracție improvizată.

Jocul are parte și de o ediție de colecție…. ce aparent include o căpățână de cerb montată pe o placă decorată cu steagul SUA. Aș încerca să explic de ce, dar nu cred că sunt capabil.

Far Cry 5 va fi disponibil pentru publicul larg în ziua de 27 februarie 2018, pe PC, pe Xbox One și pe Playstation 4.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button