MORE

Detalii despre Door Kickers 2 – Task Force North

Studioul Killhouse Games a dezvaluit primele detalii despre Door Kickers 2, precum si subtitlul sau, Task Force North.

Spre deosebire de predecesorul sau, Door Kickers 2 nu va fi tocmai un joc despre operatiuni ale politiei sau ale trupelor SWAT, jocul avand in centrul atentiei o grupare militara numita Task Force North.

Amenintarile cu care te vei infrunta sunt mai mari si mai periculoase, asa ca in loc de tazere si scuturi balistice vei avea la indemana un arsenal mult mai variat si mai letal, cum ar fi drone de supraveghere si chiar lansatoare de rachete. Sau cel putin inamicii vor avea lansatoare de rachete, vor putea pune bombe ascunse si chiar vor purta explozibil. Astfel, sansele ca intrega ta echipa sa moara rapid cresc simtiror.

Nivelul de dificultate este sporit de o incertitudine mai mare la distingerea dintre ostateci si ostili, si de nevoia de a formula atat un plan de intrare cat si unul de iesire.

Door kickers 2

Venind in ajutorul jocatorului, pe langa noul arsenal, vor mai fi metode de control suplimentare, ca abilitatea de-a comanda simultan mai multi soldati, sau optiunea de-a te folosi de lumina ambientala pentru furisare. Intunericul poate ascunde prezenta trupelor, atat cele proprii cat si cele inamice, iar toate becurile dintr-un nivel pot fi oprite. Ferestrele pot fi sparte, se poate chiar sari peste obstacole si de la inaltimi.

Mai presus de toate, Door Kickers 2 adauga o campanie cooperativa, pe langa cea de singleplayer si misiunile de sine statatoare. Modul adversarial, la care doi jucatori se vor lupta unul impotriva altuia, inca mai este in calcul si se vor oferi detalii despre acesta in curand.

Door Kickers 2 va fi lansat la sfarsitul acestui an sau atunci cand va fi gata, pentru Windows, Linux si MacOS.

[Killhouse Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button