Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Detalii despre celelalte moduri de joc din Star Wars Battlefront

/
/
/

Star Wars Battlefront se apropie de finalul unui Beta Test, dar unul la care nu aveti acces la toate modurile de joc pe care le veti gasi in varianta finala. DICE si Electronic Arts au oferit recent informatii complete despre celelalte.

Pe langa Fighter Squadron, Supremacy, Walker Assault, Blast, Heroes vs Villains si Drop Zone, vom avea inca trei moduri de joc in Battlefront. Acestea sunt: Hero Hunt, Droid Run si Cargo.

In primul mod de joc, o echipa de 7 jucatori vor avea misiunea de a vana si asasina un alt jucator, care va lua rolul unui erou, precum Darth Vader sau Han Solo. Cine reuseste sa ii vina de hac eroului ii va lua locul, iar ciclul se repeta.

In Droid Run, doua echipe a cate 6 jucatori vor trebui sa captureze o serie de puncte mobile, pentru a obtine scorul necesar pentru victorie. Aceste puncte vin sub forma acelor roboti bipezi care arata ca niste cosuri de gunoi.

In cele din urma, la Cargo tot doua echipe a cate 6 jucatori vor trebui sa captureze anumite obiecte din decor si sa le aduca inapoi in baza lor. In esenta, Capture The Flag, dar cu altceva decat steaguri.

Star Wars battlefront va fi lansat la inceputul lunii viitoare.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar