PC&Consoles

Detalii despre celălalt joc Star Wars de la Electronic Arts

Mii de oameni s-au uitat la conferința organizată de Electronic Arts la EA Play, sperând să vadă o mostră din noul joc Star Wars, și tot ce au primit a fost o bucată de multiplayer din Battlefront 2, ce arăta la fel ca primul. Ce bine că ne putem baza pe leak-uri pentru informații despre celălalt joc Star Wars.

Câteva informații și-au făcut apariția pe internet despre jocul la care lucrează studioul Visceral, și la a cărui cârmă este Amy Hennig. Dacă nu știți cine este Amy Hennig, îi puteți mulțumi ei pentru seria Uncharted și pentru seria Legacy of Kain. Informațiile au fost publicate de Making Star Wars, iar deocamdată nu pot fi confirmate, dar nici nu a sărit cineva să spună că sunt complet false.

Jocul va avea în rolul principal un individ din lumea criminală supranumit Dodger. Îi spune așa pentru că „a dat dodge” la oferta de recrutare forțată în armata imperială. Fiind acum considerat un criminal de Imperiu, este forțat să se apuce de îndeletniciri ilegale, cum ar fi contrabanda, la marginea galaxiei. Tot pe aici se află și rebeliunea, oferind numeroase oportunități pentru profit și colaborare cu diverse alte personaje din universul Star Wars, ca Jabba the Hutt. Totul mergea bine și frumos pentru o vreme, până când primul Death Star a distrus casa lui natală, Alderaan, iar apoi a început să vâneze supraviețuitorii… din… nu, nu știu motivul. Personal, mi se pare ridicol, dar asta e o parte canonică din universul Disney Star Wars.

Eroul nostru încearcă să strângă bani pentru a își mitui o scăpare de pe această listă, sperând să obțină banii printr-o misiune specială pentru Jabba. Dar în timpul misiunii află un secret foarte important despre ce vrea să facă imperiul cu Death Star. De aici începe o aventură care va implica pericol, mister, confruntarea cu trecutul și alte lucruri tipice pentru Star Wars, dar cu un stil foarte cinematic și cu o poveste scrisă de Amy Hennig. așa că sunt speranțe că va fi reușit.

Pe partea de gameplay a fost pomenită o trăsătură foarte importantă a personajului. Acesta va avea asupra sa nu doar arme de foc, tipice pentru Star Wars, dar și un lasou de lumină pe care îl poate folosi de parcă ar fi în Bulletstorm.

Electronic Arts nu a confirmat deocamdată aceste detalii, așa că va trebui să așteptăm până când va sosi anunțul oficial ca să ști cu siguranță dacă informațiile sunt corecte.

[Making Star Wars]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button