PC&Consoles

Detalii despre Call of Duty WW2 Nazi Zombies

De ani de zile, componenta cea mai atractivă a seriei Call of Duty a fost fără prea multe dubii componenta care implică zombies. Iar Call of Duty WW2 va continua să pună un accent destul de mare pe acest mod.

Prima mostră din Noua variantă a Nazi Zombies a fost prezentată de către Activision la San Diego Comic Con, sub forma unui trailer și a câtorva detalii despre actorii care își vor face apariția.

De această dată veți găsi în joc personaje ce sunt interpretate de nume celebre, precum fostul Doctor Who, David Tenant, sau Ving Rhames. Cei care duc dorul vremii în care Udo Kier juca rolul unui savant nebun în contextul unu război mondial (sau pe undeva pe aproape) se vor putea bucura din nou de prezența sa, în rolul a ceea ce pare a fi marele rău al poveștii. Poate că nu are puteri psihice, ca în Red Alert 2, dar el este cel responsabil pentru crearea armatei de zombie care amenință acum lumea.

Modul de Nazi Zombies va putea fi testat prin intermediul unui beta test limitat pe 25 august, care deocamdată a fost confirmat doar pentru Playstation 4. Probabil va putea fi încercat și pe alte platforme mai târziu. În general nu pe PC.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button