PC&Consoles

Detalii despre Call of Duty Modern Warfare Remastered

Noul joc din seria Call of Duty, Infinite Warfare, va schimba decorul seriei, mutand actiunea in spatiu. Dar pentru cei care vor dori sa ramana pe sol, jocul este disponibil si intr-o varianta care include o varianta actualizata a lui Modern Warfare. Iar acum avem detalii despre ce va presupune acesta revenire a clasicului FPS.

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered a fost refacut, motorul sau grafic avand acum puterea de a redea iluminare in format HDR, ceva care devine evident inca de la primele cadre, plimbarea din elicopter fiind ceva mai luminoasa fata de cum era cu ani in urma.

CODMW Remastered_Crew Expendable_1_WM

Jocul are acum particule iluminate si umbre care sunt calculate in timp real. Texturile lui Modern Warfare au fost refacute, in asa fel incat sa arate mai bine pe rezolutiile moderne. Animatiile au fost actualizate, pana si sunetul jocului a fost imbunatatit.

CODMW Remastered_Crew Expendable_2_WM

Componenta de multiplayer este intacta, fiind oricum cea care a introdus conceptul de kill-streaks pentru serie. Modern Warfare Remastered nu poate fi cumparat cumparat de unul singur, cel putin nu deocamdata. Poate fi gasit doar in varianta Legacy a lui Infinite Warfare.

CODMW Remastered_War Pig_WM

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button