Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Detalii despre BlackBerry Argon DTEK60

/
/
/

Câteva detalii noi și-au făcut apariția despre următorul flagship de la compania BlackBerry, telefonul DTEK60, numit până acum Argon.

Acest telefon va avea o diagonală de 5.5 inch, ecranul fiind capabil să redea rezoluția QHD de 2560×1440. DTEK60 este echipat cu un chipset Snapdragon 820, care conține două nuclee Kyro de 2.1GHz și încă două de 1.6GHz alături de un GPU Adreno 530 care funcționează la 624MHz.

Telefonul mai are are 4GB de memorie RAM, 32GB de stocare, o cameră principală de 21 megapixeli, una secundară de 8 megapixeli, o baterie de 3000mAh, un senzor de amprente și un conector USB Type-C. Nu sunt încă imagini cu telefonul DTEK60, imaginea de mai sus fiind de al un model anterior.

Prețul pentru acest dispozitiv se estimează a fi la aproximativ 650 de dolari. În acest preț vor fi incluse și diversele componente software pe care le folosește BlackBerry pentru a spori securitatea.

Detalii suplimentare nu sunt disponibile în acest moment.

[Crackberry]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar