PC&Consoles

Detalii despre beta testul de PC al lui Destiny 2

Beta testul pentru varianta de PC a lui Destiny 2 va în curând. Activision și Bungie anunță că jocul va fi disponibil pentru testare începând cu ziua de 28 august și până pe 31 august.

Nu este o perioadă prea lungă, dar nici nu veți avea la dispoziție tocmai tot conținutul lui Destiny 2. Acest beta test vă oferă acces la misiunea de singleplayer numită Homecoming, la misiunea de tipul Strike de pe Inverted Spire și la modurile de PvP Countdown și Control. Acest ultim mod se va petrece pe harta Javelin-4, nu pe cea Midtown prezentă în beta testul variantei de pe console.

Accesul la acest test este limitat la cei care au făcut precomandă lui Destiny 2 și implică o serie de limitări. Când jucați acest test nu veți putea să vă folosiți din plin diversele unelte software pe care le aveți pe PC. Într-o încercare de a preveni apariția trișorilor, jocul va bloca aplicațiile ce încearcă să injecteze propriul cod în aceeași zonă de memorie ca Destiny 2. Asta înseamnă că nu veți avea acces la telemetrie din aplicații ca FRAPS sau MSI Afterburner.

Mai important, nici nu veți avea posibilitatea de-a captura direct imagini din joc folosind aplicații precum OBS sau Xsplit. Va trebui să recurgeți la capturarea ferestrei jocului sau la monitorul întreg. Asta nu ar trebui să fie o problemă, dar protecția va interfera și cu alte aplicații, precum Discord sau Mumble, a căror componentă ce poate fi accesată direct din joc nu va putea fi folosită.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button